Starity

Ciki helyzet: Taylor Swift a színpadra rángatta Lana Del Reyt a Grammy-gálán

2024. február 06. 10:10   |   Szerző: Four

A hírességről hétvégén készült egy videó, amelynek láttán sokan ráncolják a szemöldöküket.

hirdetés

Megosztotta a rajongókat Taylor Swift a hétvégén megrendezett Grammy-gálán. A híresség mint ahogy azt korábban írtuk, két díjat is hazavihetett, köztük az év albumáért járó elismerést, amelyet Midnights című lemezével nyert. 

Swift már azzal sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy egy szót sem szólt a díjat átadó Celine Dionnak, aki az este egyik nagy meglepetésvendége volt, miután tudni lehetett róla, hogy nagyon beteg. 

De a sasszemű fanok arra is felfigyeltek, hogy amikor Taylor elindult átvenni a díjat, magával húzta az egyik barátnőjét, Lana Del Reyt, aki egyértelműen nem akart felmenni a színpadra vele, de úgy tűnt, udvariasságból eleget tett Swift kívánságának. 

Egyes kommentelők szerint Lanán szomorúság látszott, miután nem ő nyerte meg Az év albuma-szobrocskát "Did You Know That There's a Tunnel Under Ocean Blvd" című lemezével, és az egész helyzet kínosan hatott ennek fényében. 

Swift viszont nem győzte dicsérni a kolléganőjét a beszédében:

Szerintem az ő munkája nélkül rengeteg női zenész nem kapna ilyen inspirációt és nem tartana ott, ahol most. Ő egy olyan művész, aki valódi örökséget hagy maga után - egy legenda a fénykorában. 

- nyilatkozta Del Reyről, aki inkább megállt a háttérben. 

via Parade

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek