Starity

Szomorú hír: tovább romlott Céline Dion állapota

2023. december 19. 10:10   |   Szerző: Four

Az énekesnő minden erejével szeretne meggyógyulni, de eddig nem találtak megoldást a problémára.

hirdetés

Celine Dion tavaly decemberben árulta el, hogy nagyon ritka, súlyos idegrendszeri betegséget diganosztizáltak nála az úgynevezett "merev ember"-szindrómát, amelynek következtében fájdalmas izomgörcsei vannak. 

Az énekesnő egy éve úgy nyilatkozott, habár le kell mondania a koncertjeit az állapota miatt - abban bízik, hogy hamarosan a gyógyulás útjára lép. A helyzet azonban csak romlott azóta, és erről testvére, Claudette mesélt. 

Az asszony szerint Celine "elveszítette a kontrollt az izmai irányítása felett":

Megszakad a szívem, mert ő mindig olyan fegyelmezett volt. Mindig olyan keményen dolgozott. Az anyukánk azt szokta mondani neki, hogy "Te majd jól fogod csinálni." Mindkettőnknek az az álma és a célja, hogy visszatérjen a színpadra. De hogy ezt hogyan fogjuk tudni megoldani? Nem tudom. 

Dion 2022 decemberében bejelentette, hogy 2024-re halasztja a "Courage" turnéja további koncertjeit, mert a betegsége fájdalmas görcsökkel jár, és az izmokat támadja - így tehát többek között a hangszálakat és a szívet is.

A hangszálak és a szív is egy izom. És ez az, ami összetör. Mert egymillióból egy ilyen eset van, és azért nem vizsgálták komolyabban a kutatók ezt a betegséget, mert nem érint túl sok embert. 

- tette hozzá Claudette, és elárulta, beszélgetett sok, ezzel a betegséggel küzdő emberrel és a családjaikkal, és a legtöbbjük már elveszítette a reményt, hogy megtalálják a gyógymódot. Ugyanakkor rengeteg kedves üzenetet is kapott az énekesnő, mert a rajongói nagyon szurkolnak neki:

Ha tudnátok, mennyi üzenetet kapott az alapítványunk, amelyet Celine-nek küldtek. Az emberek azt írják, szeretik őt és imádkoznak érte. Nagyon sok üzenetet kap, ajándékokat és megáldott kereszteket. 

A Daily Mail szerint az énekesnő kétségbeesette próbál olyan gyógyszereket találni, amelyek segítenek az állapotán, de eddig nem járt sikerrel. A reménye viszont töretlen. 

Celine-t legutóbb idén októberben fotózták Las Vegasban: fiait, a 22 éves René-Charlest és a 13 éves ikereket, Eddyt és Nelsont vitte jégkorongmeccsre.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek