Starity

"Megtanultam a leckét" - Austin Butler nyilatkozott arról, hogy sokak szerint beszólt Vanessa Hudgensnek

2024. február 07. 07:07   |   Szerző: Four

A híresség korábban a barátjának nevezte a színésznőt, emiatt volt nagy felháborodás.

hirdetés

Austin Butler egyáltalán nem akarta megbántani Vanessa Hudgenst, amikor tavaly "egy barátjaként" hivatkozott a színésznőre, akivel csaknem 10 évig párkapcsolatban élt. 

Butler az Elvis kapcsán, egy kerekasztal-beszélgetés során említette meg Vanessát név nélkül, de rövidesen tapasztalta, hogy elég nagy lett a felháborodás a nyilatkozata miatt, mert a színésznő korábban már elmesélte ugyanazt a sztorit, amelynek alapján könnyen beazonosítható volt, hogy kiről van szó. 

Ó igen, megtanultam a leckét azzal. Úgy éreztem, ezzel a magánéletét védem, hogy nem akartam felhozni olyan dolgokat, amelyekről utána nyilatkoznia kell. Nagy szeretettel gondolok rá. Semmi olyan szándékom nem volt, hogy kitöröljek bármit is. 

- mondta Austin az Esquire-nek.

A színész hozzátette, hogy nagyon hosszú ideig voltak együtt, és nem akarta "kiszolgáltatni más magánéletét", mert "ő is nagyon vigyáz" a sajátjára. 

Az ominózus nyilatkozata után egyébként Butler rövidesen újra beszélt a kapcsolatukról, és elárulta, "nagyon sokkal tartozik" a színésznőnek. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek