Starity

Austin Butler egy meg nem nevezett barátjaként utalt Vanessa Hudgensre

2023. január 13. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség nem mondta ki exe nevét, inkább "egy barátjaként" hivatkozott rá.

hirdetés

Austin Butler úgy döntött, inkább nem említi meg név szerint exét, Vanessa Hudgenst. A színész a Hollywood Reporter "Actor's Roundtable" rendezvényén mesélt arról, milyen sorsszerűnek érezte, hogy megkapta Elvis Presley szerepét.

Egy hónappal azelőtt, hogy hallottam, hogy Baz [Baz Luhrmann rendező] készíti az Elvis-filmet, karácsonyi fényfüzéreket vásároltam egy barátommal. Megszólalt egy karácsonyi Elvis-dal a rádióban, és elkezdtem énekelni én is. A barátom rám nézett, és azt mondta: "Neked el kell játszanod Elvist!".

Butler elmondása szerint inkább nem gondolkozott ezen az ötleten, mert úgy érezte, nem elég jó hozzá. 

Aztán pár héttel később zongoráztam, de azelőtt sosem énekeltem egyik barátomnak se. Ugyanez a barátom is ott volt akkor, én zongoráztam, és azt mondta: Komolyan mondom, ki kell találnod, hogyan szerezhetsz jogokat egy forgatókönyvhöz!".

Austin hozzátette, napokkal később az ügynöke felhívta Baz Luhrmann projektjével kapcsolatban, a színésznek pedig "felállt a szőr a karján", annyira sorsszerűnek érezte az egybeesést.

Habár Butler egyszer sem említette Hudgenst név szerint, a színésznő 2019-ben Kelly Clarkson műsorában szinte teljesen ugyanezt a történetet mesélte el, akkori szerelméről, akivel csaknem 9 év együttjárás után 2020-ban szakítottak.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via Page Six

.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek