Starity

Botrány alakul Angus Cloud halála után

2024. február 07. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Angus Cloud személyi asszisztense 310 000 dollárra pereli be a színész örököseit ki nem fizetett fizetések és jutalékok miatt.

hirdetés

Egy személyi asszisztens, aki Angus Cloudnak dolgozott a halála előtt, pert indított a néhai Eufória színész hagyatéka ellen, hat számjegyű összeget követelve a megkeresett, de ki nem fizetett pénzéért.

A RadarOnline.com által megszerzett dokumentumokban a volt alkalmazott 310 ezer dollárt (111 629 433 Ft) követel, amit állítása szerint soha nem kapott meg. Ez az összeg a Jonathan Kim 2021 szeptemberétől 2023 júliusáig tartó munkaviszonya alatt havi 5 ezer dolláros díjazáson alapult a kereset szerint, amely szerint az összeg 115 ezer dollárra halmozódott, plusz 195 ezer dollár jutalékra.

Cloudot 2023 júliusában holtan találták a családja oaklandi otthonában, és a boncolási jegyzőkönyv később megállapította, hogy hét különböző kábítószer és vényköteles gyógyszer volt a szervezetében, köztük Adderall, kokain és fentanil.

A néhai sztár édesanyja, Lisa Cloud kérte, hogy nevezzék ki a fia hagyatékának kezelőjévé, mivel a színész végrendelet nélkül halt meg, és a bíró helyt adott a kérésének.

Az asszisztens a perhez SMS-üzeneteket is csatolt, amiben Cloud anyjával Angus droghasználatáról, és a fizetések elmaradásáról beszél. 

Mindig azt mondom neki, hogy ha elintézed a dolgokat, amiket el kell intézned, senkinek sem kell "nyaggatnia"! Szerintem az a rengeteg gyógyszer, amit egész nap, minden nap bevesz, mindenféleképpen mozgásképtelenné teszi

- írta állítólag Lisa 2022. augusztus 7-én. Ezután arról ír, hogy a fiának asszisztensi fizetést kellene adnia, amiért ennyi minden tesz érte a barátja, aki most perel. 

Angus Cloud pedig így reagált, amikor a pénzügyi problémákkal kereste meg üzenetben: 

Az én hibám, csak azt mondtad, hogy kenyérre sincs pénzed. Nem lehet az én üzleti partneremnek könnyű a zsebe, tesó. Plusz, hogy még csak nem is 10%, amit kapnod kellene abból, amit csinálunk.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek