Starity

Angus Cloud édesanyja szívszorító pillanatokról mesélt: így próbálta megmenteni fia életét

2023. szeptember 26. 18:06   |   Szerző: Four

Ő talált rá a drogtúladagolásban elhunyt Angus Cloudra, megpróbálta megmenteni az életét.

hirdetés
Angus Cloud édesanyja szívszorító pillanatokról mesélt: így próbálta megmenteni fia életét
Fotó: anguscloud/Instagram

A néhai Angus Cloud édesanyja most először mesélte el, hogyan talált rá a színészre, aki idén nyáron, drogtúladagolás következtében hunyt el. 

Lisa Cloud szerint Angus az asztalára dőlt, amikor július 31-én reggel benyitott a szobájába. Az asszony először azt hitte, hogy alszik, mert gyakran esett meg vele, hogy alkotás közben elnyomta az álom. 

Elkezdtem rázogatni, sikoltoztam. Erősen meglöktem, és leesett a földre. Próbáltam szájon át lélegeztetni, és újraéleszteni. Kiabáltam a szomszédnak, mert nem akartam egyedül hagyni, hogy hívja a mentőket. Vele maradtam, amíg el nem vitték. Annyira hiányzik. Az életem értelme volt. 

Lisa arra is emlékezett, hogy Angus "imádta az otthonát és az apró kis szobáját". 

A színész halála előtt két hónappal hunyt el édesapja, Conor, és egyesek szerint Angus annyira nehezen viselte a tragédiát, hogy öngyilkos gondolatai voltak. Édesanyja szerint azonban a halála előtti este vidám volt, és a jövőbeli terveiről mesélt a családnak. 

Nem tudom, hogy mit vett be vagy mit nem, miután elbúcsúztunk. Csak azt tudom, hogy letette a fejét az asztalra, amelyen a projektjein dolgozott, elaludt és többé nem kelt fel. 

- mesélte a People-nek. 

A magazinnak Zendaya is nyilatkozott a színész elvesztéséről: elárulta, az Eufória forgatásán olyan volt, mintha Cloud az öccse lenne. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek