Starity

Magyarországon fog forgatni Russell Crowe és Rami Malek

2024. február 14. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Magyarországon fogja forgatni a legújabb filmjét Russell Crowe, Rami Malek és Michael Shannon, ami a nürnbergi pert fogja feldolgozni.

hirdetés
Magyarországon fog forgatni Russell Crowe és Rami Malek
Fotó: YouTube / BBC Graham Norton Show (screenshot)

A James Vanderbilt rendezésében, Russell Crowe, Rami Malek és Michael Shannon főszereplésével készülő nürnbergi történelmi dráma forgatása 2024 márciusában kezdődik Magyarországon - írja a Film New Europe.com.

Russell Crowe Hermann Göringet, Rami Malek pedig az amerikai hadsereg pszichiáterét, Douglas M. Kelley-t alakítja majd, akit azzal bíznak meg, hogy a foglyokat, köztük Göringet is, alkalmas állapotba hozza a nürnbergi perre, amiben a háborús bűnöket tárgyalják. Kelley miközben megpróbál felfedezni egy olyan vonást a gonosz náci vezetők között, amely pszichológiailag megkülönböztetné őket az emberiség többi tagjától, rájön, hogy veszélyes küldetésen van, mivel elkezd megérteni néhány náci foglyot, köztük az egykori birodalmi marsallt, Göringet.

A produkció a készítők szerint egy teljesen új szemszögből mutatja majd be a nürnbergi pereket, mivel Kelley iratai és orvosi feljegyzései alapján készül. 

via Budapest Reporter, Film New Europe, Telex

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek