Starity

Meghalt Taylor Swift 16 éves rajongója, miközben az énekesnő koncertjére tartott

2024. február 21. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Borzasztó baleset történt Ausztráliában, a új-dél-walesi Dubbo régióban. Taylor Swift 16 éves rajongójának az életébe került a The Eras turné koncertje.

hirdetés

Taylor Swift az ausztráliai Melbourne-ben adta a The Eras Tour a legutóbbi koncertjeit február 16-18 között. A rajongói nagyon várták az eseményt, de egy tragikus hír mindenkit megrázott. Egy fiatal Swift-rajongó súlyos balesetben meghalt, miközben a koncertre tartott. A hír két hónappal azután érkezett, hogy egy másik rajongó Brazíliában életét vesztette a hőség miatt.

Az ausztrál Herald Sun szerint Mieka Pokarier, egy 16 éves Taylor Swift-rajongó, halálos autóbalesetet szenvedett. Miekát 10 éves húga, Freya és édesanyjuk, Kim Litchfield kísérte. Kim vezette az autót, hogy részt vegyenek Swift pénteki koncertjén. Sajnos terepjárójuk egy nyerges vontatóval ütközött, Mieka nem élte túl. A baleset este 6 órakor történt az új-dél-walesi Dubbo térségében.

Mieka húgát, Freyát jelenleg a sydneyi Westmead kórházban kezelik. Freya súlyos agysérüléseket szenvedett, eltört a lába, és a medencéje is megsérült. Az orvosok mesterséges kómába helyezték, mivel az állapota kritikus. A lányok édesanyja, Kim könnyebb sérüléseket szenvedett, és jelenleg a Dubbo kórházban kezelik. A lányok keresztanyja, Karleigh Fox adománygyűjtő kampányt indított a család kezeléséhez, és elárulta, hogy a lányok nagyon várták már, hogy részt vegyenek Swift fellépésén.

Karleigh nemrég a blogján számolt be arról, hogy az anya meglátogathatta a mestertséges kómában fekvő lányát:

A anya ma reggel újraegyesült a kisbabájával. Nagyon érzelmes volt. Öt ember kellett csak ahhoz, hogy megfordítsuk, hogy ellenőrizzük a nyomokat, amelyek fekélyekké válhatnak, mert ugyanabban a helyzetben fekszik folyamatosan a mesterséges kómában. A kedvenc Taylor Swift albumát, az 1989 Taylor's Version-t játsszuk a szobájában ismétlődően, és mesélünk neki a merchről, amit meg lehet vásárolni a neten.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek