Starity

Hatalmas balhé Taylor Swift koncertje körül - meghalt egy rajongó

2023. november 18. 13:01   |   Szerző: Selz

Az énekesnő tegnap esti koncertje tragédiával végződött. Az eset kapcsán Taylor is megszólalt.

hirdetés

Taylor Swift jelenleg is a várhatóan majd 151 állomást érintő turnéjával, az Eras Tour-ral járja a világot, tegnap este pedig Rio de Janeiro-ba, Brazíliába látogatott el, ahol a hétvége minden napján fellép. Az első, pénteki koncert azonban közel sem a szokásos hangulatot hozta el, amit az énekesnő is észrevett. 

Rióban jelenleg is késő-tavaszi időjárás van, emiatt a hőmérséklet a közel 38C°-ot is elérte tegnap este. A koncert közepén Taylor arra lett figyelmes, hogy a közönségből többen is vízért kiáltanak, az énekesnő pedig természetesen kezébe vette az ügyet és megkérte az ott dolgozókat és saját csapatát is, hogy segítsenek. 

Itt vannak emberek, akiknek vízre van szükségük, talán 30, 35, 40 lábnyival hátrébb. Szóval bárki is a felelős azért, hogy adjon nekik, gondoskodjon róla, hogy ez megtörténjen. Kaphatnék egy jelet, hogy tudod merre vannak?

- szakította meg Evermore szettjét. A koncert egy későbbi fázisában maga Taylor is dobott vizet a közönség soraiba. 

Az X közösségi platform pedig valósággal felrobbant a koncert után, miután egyes források azt állították, hogy a koncerten résztvevők egyáltalán nem vihettek be folyadékot magukkal, és akik nem jutottak vízhez, a koncert közben rosszul lettek, elájultak, és dehidrált állapotba kerültek. A rajongók azt is észrevették, hogy maga az énekesnő is megszenvedte a koncertet, ugyanis piros bőrrel és vizes ruhával állt a színpadon. 

Emellett egy másik szomorú hír is bejárta a világhálót, ugyanis egy 23 éves rajongó életét vesztette a koncert közben. Bár a körülmények egyelőre tisztázatlanok, egyes szemtanúk szerint a fiatal lány a koncert kezdete után nem sokkal összeesett, majd megpróbálták újraéleszteni, sajnos sikertelenül. Az esetről Taylor is írt Instagram-oldalán. 

El sem hiszem, hogy ezeket a szavakat írom, de összetört szívvel mondom, hogy ma este, a koncertem előtt elvesztettünk egy rajongót. El sem tudom mondani, mennyire lesújtott ez az egész. Nagyon kevés információval rendelkezem azon kívül, hogy hihetetlenül gyönyörű és túl fiatal volt. Nem fogok tudni erről beszélni a színpadról, mert már akkor is elborít a gyász, amikor megpróbálok beszélni róla. Azt akarom mondani, hogy jelenleg mélyen átérzem ezt a veszteséget, és megtört szívem a családjával és barátaival van. Ez az utolsó dolog, amire gondoltam, amikor úgy döntöttünk, hogy elhozzuk ezt a turnét Brazíliába. 

- írta az énekesnő. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek