Starity

Tish Cyrus örült neki, hogy Miley leteremtette a közönséget a Grammy-gálán

2024. március 01. 15:03   |   Szerző: Four

Miley Cyrus nem hagyta szó nélkül a közönség viselkedését az idei Grammy-díjátadón.

hirdetés

Ennél nem is lehetne büszkébb Tish Cyrus az egyik lányára, Miley-ra. A híresség a legidősebb lányával, Brandivel közös podcastjében látta vendégül Wiz Khalifát, aki nem győzte dicsérni Miley Grammy-s előadását, kiváltképp azt, ahogyan beszólt a közönségnek. (Miley a "Flowers" című száma éneklése közben megkérdezte a résztvevőktől, "miért tesznek úgy, mintha nem ismernék a dalát?".)

Nagyon örültem neki, hogy ezt megtette, mert tudod, milyenek szoktak lenni ezek a Los Angeles-i sz*rságok. Mindenki túl menőnek tartja magát ahhoz, hogy felálljon, de közben tudod, hogy szívesen megtennék és táncolnának. Tehát örültem, hogy felhívta erre a figyelmet. 

- mondta Tish. 

Előadóként nagyon boldoggá tett. Mindig imádtam a koncertjeit, a hangja csodálatos, és a habitusa is. Pont meséltem valakinek, milyen nehéz ezeken a gálákon fellépni, mert mindenki karót nyelt és csak bámulnak rád. Amikor előadsz, transzba kell esned, érezned kell a szentlelket. De emellett képesnek kell lenned rá, hogy a szemeid forgatva mosolyogj egyet - és ő ezt megtette. Kényelmetlen helyzetbe hozta a közönséget azzal, hogy önmagát adta, és ez volt a lehető legjobb fellépése. Nagyon jó volt. 

- válaszolt Wiz Khalifa. 

Tish nem csak az előadás, hanem elismerésel szempontjából is büszke lehet Miley-ra: az énekesnő életében először nyert Grammy-díjat az este során. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek