Starity

Kiderült, mit gondol arról Miley Cyrus, hogy az anyja összejött a húga pasijával

2024. március 04. 08:08   |   Szerző: Four

Ez okozhatta a családi perpatvart Cyruséknál: Tish összejött A szökés sztárjával, miközben Noah is randizott a férfival.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Miley Cyrus eddig is igencsak káoszos családjáról: mint ahogy korábban írtuk, több forrás is azt állítja, Miley húga, Noah azért nem tartja a kapcsolatot az édesanyjukkal, Tish-sel, mert az asszony "elszerette tőle" Dominic Purcellt, akivel eredetileg ő randizott. 

A People magazin informátora szerint Miley erről az egészről nem tudott:

Miley-nak fogalma sem volt róla, hogy mekkora dráma van Dominic-kal. Egyáltalán nem tudta. Szerinte ez egy elég furcsa helyzet, és ezzel szembesítette is az édesanyját. De nagyon szereti Tish-t, és azt akarja, hogy boldog legyen. 

- mesélte az illető.

Egy másik bennfentes szerint Noah és Dominic kapcsolata amolyan "barátság extrákkal" volt, és nem voltak együtt hivatalosan. Amikor már nem találkozgattak, Tish úgy gondolta, felkeresi a színészt. 

Az asszony állítólag tudott arról, hogy Noah egy ideig Purcell-lel randizott, de "nem adta meg az esélyt a lányának, hogy ezt megbeszéljék, mielőtt összeházasodott Dominic-kal."

Az Entertainment Tonight forrása szerint Tish nem is szólt Noah-nak, hogy randizni kezdett a színésszel, és ezzel vérig sértette a lányát, aki aztán nem is volt ott az esküvőn

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek