Starity

Hoppá! Tish Cyrus elszerette a lányától A szökés sztárját?

2024. február 29. 08:08   |   Szerző: Four

Egy új pletyka szerint eredetileg Noah Cyrus randizott Dominic Purcell-lel, de Tish elcsábította tőle.

hirdetés

Meglepő hír érkezett Tish Cyrusról: egyes információk szerint elszerette a lányától, Noah-tól A szökés sztárját, Dominic Purcellt. 

Az Us Weekly szerint eleinte Noah-val találkozgatott a híresség, de végül Tish lecsapta a kezéről Purcellt, és emiatt romlott meg a kapcsolatuk. 

Noah találkozgatott Dominic-kal, amikor Tish felkereste őt. 

- jelentette ki az illető, aki szerint az 56 éves asszony tudott róla, hogy a lánya randizik a színésszel. 

A rajongóknak egyébként már az is szemet szúrt, hogy Noah nem volt ott az anyja és Dominic tavaly augusztusi esküvőjén: az öt gyerekből csak három, Trace, Brandi és Miley voltak jelen a lagzin. 

A bennfentes szerint Noah nem is volt meghívva az esküvőre, sőt, Miley állítólag biztonsági őröket hívott a nagy napra, mert attól tartott, hogy a húga megjelenik és botrányt csap.

Noah nagyon megsértődött Tish-re, amiért ellopta tőle Domot. 

Ugyanakkor a Page Six forrása, aki több mint 5 éve dolgozik Tish-sel, cáfolta a pletykát:

Tish csodálatos anya és nagyszerű ember. Remélem egyszer én is olyan jó anya leszek, mint ő. Sajnálom, hogy róla pletykálnak az emberek.

Az asszony nemrég egy podcastben elárulta, hogy Dominic már 2016-ban írt neki egy baráti üzenetet, ám ő nem válaszolt rá. De miután beadta a válókeresetet, ő kereste fel a színészt és nagyon hamar összejöttek. 

Együtt ebédeltünk, aztán 3 órán át smároltunk. 

- árulta el Cyrus, és hozzátette, már a következő napon szerelmet vallottak egymásnak. (Időközben Noah is megtalálta a boldogságot: tavaly nyáron jegyezte el őt divattervező szerelme.)

Tish és Billy Ray Cyrus válása után egyébként minden jel szerint kettészakadt a család: Miley, Brandi és Trace az édesanyjuk oldalára állt, Noah és Brandon viszont az apjuk pártját fogja. 

És míg Noah az anyjával balhézott össze, Miley-nak az apjával romlott meg a kapcsolata: egyesek szerint szánt szándékkal hagyta ki a Billy Rayt a Grammy-díjátadón mondott köszönőbeszédéből. Sőt, a lányok egymással se nagyon beszélnek: Noah elmondása szerint Miley "tiszteletlenül beszélt róla" egy interjúban, és ezen megsértődött. 

via In Touch Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek