Starity

Miley Cyrus anyja idegösszeroppanást kapott, amikor véget ért a házassága Billy Ray Cyrusszal

2024. február 08. 07:07   |   Szerző: Four

Tish és Billy Ray Cyrus 2022-ben jelentette be, hogy válnak - ez állt a hátterében.

hirdetés
Miley Cyrus anyja idegösszeroppanást kapott, amikor véget ért a házassága Billy Ray Cyrusszal
Fotó: tishcyrus/Instagran

Miley Cyrus édesanyja nagyon nehéz időszakon van túl: Tish Cyrus 2022-ben jelentette be, hogy 29 év után válik Billy Ray Cyrustól - de azt csak most árulta el, hogy valójában már 2020-ban meghozta ezt a döntést. Ez pedig azért nem volt egyszerű számára, mert ugyanbban az évben hunyt el az édesanyja. 

Őrület volt, mert őszintén, a két legnagyobb félelmem az volt, hogy egyedül maradok és hogy az anyukám meghal. Mindig úgy voltam vele, nem tudom, hogy fogom kibírni, mikor az anyukám meghal. És volt egy hónap, bevallom őszintén, amikor totális idegösszeroppanásom volt. Szörnyű volt. 

- mesélte a Call Her Daddy podcast vendégeként.

Tish a celebek kedvenc pszichiáterétől, Daniel Amentől kért segítséget: azt szerette volna, ha kórházba utalja őt, de Amen kijelentette, "nem hinné, hogy ez a legjobb döntés számára."

Nem tudtam enni, nem tudtam aludni. Képtelen voltam abbahagyni a sírást. Szó szerint hatvan kilóra fogytam. Nem volt mellettem az anyukám, és a férjem sem, akivel már 30 éve együtt voltunk. Szent ég, de féltem. 

Az asszony elmondása szerint Billy Ray Tennessee-be költözött a koronavírus-járvány kirobbanásakor, ő pedig Kaliforniában maradt. 

A házasságunk már hosszú ideje nem volt jó, és úgy érzem, túl sokáig maradtam benne - szó szerint azért, mert rettegtem az egyedülléttől. (...) Hoztam egy határozott döntést: továbblépek. És tudjátok mit? Nagyon bevált. 

Cyrus állítása szerint sosem akart elválni, de amint abbahagyta, hogy folyton önmagán változtatott a férje elégedettsége kedvéért - széthullott a házassága. 

Az asszony két évet várt a döntés nyilvánosságra hozásával: 2022 áprilisában derült ki a dolog, és azóta már mindketten továbbléptek. Tish tavaly augusztusban ment férjhez Dominic Purcellhez, Billy Ray pedig októberben vette feleségül Firerose-t. 

A válás azonban úgy tűnik, kettészakította a családot: Tish öt gyereke közül három (Brandi, Miley és Trace) az ő pártját fogja, kettő (Braison és Noah) pedig Billy Ray-ét. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek