Starity

Miley Cyrus édesapja újra megházasodott!

2023. október 12. 09:09   |   Szerző: Four

Billy Ray Cyrus feleségül vette új szerelmét, nézd meg az első hivatalos fotókat!

hirdetés

Újabb esküvő Cyruséknál! Miley Cyrus édesapja, Billy Ray a napokban feleségül vette új szerelmét, Firerose-t. A zenész egy év jegyesség után mondta ki a boldogító igent:

2023. október 10. mindig az a csodaszép, örömteli nap lesz, amikor a lelkünk egyesült a házasság szentségében. A legtökéletesebb, földöntúli ünneplése volt a szerelemnek. Amikor a lelkész azt mondta: "Billy Ray és Firerose Cyrus... mostantól férj és feleség vagytok" - az volt az a szent pillanat, amikor elkezdődött az új életünk. Éljen a szerelem!

- írták közös posztban, és több képet is megosztottak a nagy napról. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy Billy Ray gyerekei részt vettek-e az esküvőn: a zenész válása óta ugyanis tudni lehet, hogy Miley például inkább az édesanyja pártját fogja. 

Tishnek három gyermeke született Cyrustól: Miley, Braison és Noah - illetve az asszonynak van két gyermeke az első kapcsolatából, Brandi és Trace.

A két híresség 29 év házasság után vált el, és rövidesen mindketten megállapodtak. Tish összejött Dominic Purcell-lel, akivel idén nyáron össze is házasodott, ám a lagzi feltehetően kicsit keserédes lehetett az asszonynak. Két kisebb gyereke, Braison és Noah ugyanis nem volt hajlandó megjelenni az ünnepen, inkább bevásárolni mentek

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek