Starity

"Hagyjátok abba az ijesztgetést!" - Bruce Willis felesége cáfolt egy a színészről szóló csúnya pletykát

2024. március 04. 16:04   |   Szerző: Four

Emma Heming Willis cáfolt egy nemrég szárnyra kelt pletykát a színésszel kapcsolatban.

hirdetés

Nagyon dühös lett Emma Heming Willis, amikor elolvasott egy Bruce Willisről szóló, nemrég napvilágra került hírt, mely szerint "már nincs öröm" a színész életében, amióta frontotemporális demenciával diagnosztizálták. 

Heming hétvégén videóban cáfolta ezeket az állításokat: 

A szalagcím tulajdonképpen azt írja, hogy a férjemben már nincs semmi öröm. Én viszont elmondom nektek, hogy ennél távolabb nem is lehetne az igazságtól ez az állítás. Szeretném, ha a társadalom, és azok az emberek, akik ezeket a hülye címeket írják, leállnának az emberek ijesztegetésével. 

- jelentette ki a 45 éves Heming. 

Hagyjátok abba az ijesztgetést, mert így az emberek azt gondolják, amint megkapják valamilyen neurokognitív zavar diagnózisát, akkor vége mindennek. (...) Nem. Pont az ellenkezője történik. 

Heming szerint egyszerre tapasztalható gyász és szomorúság az életükben illetve elképesztő szeretet, összekapcsolódás és öröm. 

Most így állunk. Tehát elég ezekből a hülye címekből. Ezek a kattintásvadász hírek halálra rémítik az embereket. 

- mondta, és írásban hozzátette:

Létezhet egyszerre két dolog és lehet mindkettő igaz: gyász és mély szeretet. Szomorúság és mély kötődés. Trauma és állhatatosság. 

Willisről a tavalyi diagnózisa óta annyit tudni, hogy a családja megpróbál minél több időt együtt tölteni vele, ugyanis a Bruce betegségéhez hasonlóval küzdők várható élettartama a National Institutes of Health közleménye alapján további 6-8 évig terjedhet, de egyes egészségügyi források ezt az időt csupán 2 évre teszik. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek