Starity

Ki hitte volna? Jennifer Anistonnak mindig is bejött Bradley Cooper

2024. március 19. 17:05   |   Szerző: Four

A híresség ismerősei szerint Jennifer Aniston és Bradley Cooper között mindig is megvolt a kémia.

hirdetés

Jennifer Aniston és Bradley Cooper régi barátságnak örvend, sőt, a Life & Style forrása szerint a színésznő szívesen fűzné szorosabbra a szálakat a kollégájával - ám szerencsétlenségére Bradley szíve már foglalt, a modell Gigi Hadiddal jött össze. 

Cooper és Aniston legutóbb februárban, a SAG Awardson mutatkozott együtt, és láthatóan nagyon örültek, amikor összetalálkoztak - tagadhatatlan volt köztük a kémia. 

A két híresség egyébként már játszott közös filmben, a 2009-es Nem kellesz eléggé című romcomban, és utána együtt is fotózták őket egy meghitt New York-i vacsora során - de Cooper elütötte a pletykákat azzal, hogy Jennel szimplán csak jóbarátok. 

Ettől függetlenül a fent említett forrás szerint Jennifer "abszolút benne lenne, hogy randizzon Bradley-vel". A színész szerelme azonban nem lelkesedik a két híresség barátságáért. 

Gigi [Hadid] nem ismeri Jent, de eleget hallott róla. Sosem mondaná meg Bradley-nek, hogy kivel találkozzon, de jobban tetszene neki, ha Bradley és Jen nem lógnának együtt.

- mondta az illető.

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek