Starity

Kapott egy második esélyt: Kristen Stewart a szerelméről vallott

2024. március 19. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő nagyon örül neki, hogy kapott az élettől egy második esélyt a szerelem terén.

hirdetés

Hálás a sorsnak Kristen Stewart: a színésznő elárulta, hogy amikor először találkozott a menyasszonyával, még egyáltalán nem állt készen a párkapcsolatra. Nagy szerencse érte, ugyanis évekkel később ismét összefutott Dylan Meyerrel, akivel akkor már össze is jött. 

Nagyon szerencsés voltam, hogy újra találkoztam valakivel, aki - korábban egyáltalán nem álltam készen, aztán másodjára úgy voltam, hogy "most megtörténik a dolog". Jó helyen voltam jó időben, és rájöttem, ő mennyire jó volt hozzám, az önzőségemhez képest. 

Stewart és Meyer 2019 augusztusában vállalták fel a kapcsolatukat, de 2013-ban már találkoztak egy film kapcsán - akkor azonban még nem alakult ki köztük szerelem. 

Évekkel ezelőtt találkoztam vele egy forgatáson, aztán utána nem láttam vagy két évig. Végül egy barátunk szülinapi partiján futottunk össze, és azt mondtam neki: "Hol voltál eddig és miért nem ismerkedtünk meg?"

- árulta el Drew Barrymore műsorában. 

A színésznő annyira belezúgott Meyerbe, hogy két hét randizás után szerelmet vallott neki, mert ahogy mondta, amint találkoztak, rögtön tudta, hogy egymásnak vannak teremtve. 

Egyelőre úgy tudni, hogy még nem házasodtak össze: egy ismerősük szerint eleinte Los Angelesben tervezték a lagzit, aztán lefújták egy külföldi helyszín ötlete miatt. De újra közbejött valami, és eért elhalasztották a nagy napot. 

Embed from Getty Images

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek