Starity

Ezért vett feleségül egy sokkal idősebb nőt Aaron Taylor-Johnson, a Kraven, a vadász sztárja

2024. március 21. 11:11   |   Szerző: Four

A színész felesége több, mint 20 évvel idősebb nála: a házasságáról mesélt a sztár.

hirdetés

Aaron Taylor-Johnson megvédte a felesége és közte lévő 23 év korkülönbséget. A színész mindössze 22 éves volt, amikor feleségül vette Sam Taylor-Johnson rendezőt, akitől két lánya született, a 13 éves Wylda és a 11 éves Romy (emellett az asszonynak van két idősebb gyereke is egy korábbi kapcsolatából, a 25 éves Angelica és a 15 éves Jessie.)

Fontos szempont, hogy amit a legtöbb ember a húszas éveiben csinált, azon én már 13 éves koromban túl voltam. Mások szerint túl gyorsan haladsz? Nem értem. Pontosan milyen sebességgel kellene élvezni az életet? Számomra ez bizarr. 

- nyilatkozta a brit Rolling Stone-nak. Aaron bevallotta, nehezen viseli, hogy ennyi kritikát kap a házassága miatt:

Van bennem egyfajta védelmező érzés. Szerintem nagyon nehéz ez. És egy részem azt mondja, ha valami nem működik, azért én vagyok a felelős. 

- mondta a híresség, aki szerint 57 éves felesége "nagyszerű rendező és csodálatos történetmesélő."

Oké, hogy az emberek ezt észlelik a karrieremmel kapcsolatban. De próbálok egyensúlyt teremteni a családom és a munkám között. Átlagos életet élek, időpontot foglalok a fogorvoshoz, ilyesmik. A karrierem nem feltétlenül kerül hátrébb, de más szempontok szerint hozok döntéseket. 

- mondta. 

A színésznről a héten röppent fel, hogy ő lehet az új James Bond: a The Sun szerint ez már annyira komoly, hogy már a héten aláírhatja a többéves szerződést. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek