Starity

22 évesen vette feleségül 45 éves szerelmét a Kraven, a vadász főszereplője - sokan támadták a korkülönbség miatt

2023. augusztus 16. 14:02   |   Szerző: Four

A színész több mint 10 éve házas - ritka nyilatkozatot tett feleségéről.

hirdetés

Aaron Taylor-Johnson mindössze 18 éves volt, amikor először találkozott feleségével, Sam Taylor-Johnsonnal. A színész az asszony első rendezésében, a Nowhere Boyban kapott főszerepet, ő alakította a tinédzser John Lennont. 

A híresség rögtön beleszeretett a brit rendezőbe, és 22 évesen feleségül vette a 45 éves Samet, akitől azóta két gyermeke született: a 13 éves Wylda és a 11 éves Romy. 

Tudtam, hogy nagy családom lesz. Fiatal apuka akartam lenni, tudtam, hogy sok gyerekem lesz. 

- mondta a színész, aki emellett Sam két korábbi kapcsolatából született gyermekének, a 25 éves Angelicának és a 15 éves Jessie-nek mostohaapja. 

Imádom az átlagos dolgokat, a mindennapok normalitását. Felöltöztetni a gyerekeimet reggelente, iskolába vinni őket... ez az, ami éltet.

Taylor-Johnson szerint rengeteg negatív reakciót kapott, amikor feleségül vette Samet, és feltehetően ezért nyilatkozik olyan szűkszavúan feleségéről:

Valószínűleg többet beszéltem nektek Samről és a gyerekeimről, mint eddig bárki másnak. Nincs semmit titkolnivalóm, és bízom a kettőnk kapcsolatában. De nem fogok beszélni olyasmiről, ami nagyon értékes számomra. 

- nyilatkozta a 33 éves színész az Esquire-nek.

Sammel színészként és rendezőként találkoztam, szerintem nagyszerűen tudunk együtt dolgozni. De nem ezért lettem szerelmes belé.

- tette hozzá.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek