Starity

Ezért késik az Eufória - néhány információ is kiderült a harmadik évadról

2024. március 31. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Az Eufória harmadik évadának forgatása idén tavasszal kezdődött volna, de az HBO bejelentette, hogy az új epizódok csúszni fognak, a forgatást elnapolták.

hirdetés

Az Eufória második évada 2022 elején került adásba, és a rajongók évek óta várják, hogy lássák, mi lesz a Zendaya által alakított Rue-val és a többi szereplőval. 

A TheWrap beszámolója szerint a késések "forgatókönyv-problémák" miatt történtek, a készítő Sam Levinson írói ütemterve a sztrájkok miatt csúszott. Az HBO pedig több időt akart adni neki, hogy megírja a történetet.

Egyes pletykák azt állították, hogy az HBO gondolkozik azon, hogy érdemes-e újra együtt dolgozniuk Levinsonnal, miután a The Idol című műsora nagyon megosztó lett, és egy évad után törölték. A forrás szerint ez nem igaz.

Senki sem vesztette el a hitét Samben, mint alkotóban. Ő a show kreatív hajtóereje, még mindig ugyanazokkal a kreatív vezetőkkel dolgozik együtt, mint mindig, de mivel a show változik, ez a folyamat tovább tart

- árulta el a bennfentes. 

A The Hollywood Reporter lehozott néhány részletet a harmadik évad történetéről, egy forrástól úgy tudják, hogy "Levinson terve az, hogy időugrást hajt végre, amikor a harmadik évad végül visszatér". Az évad "azután fog játszódni, hogy a szereplők elhagyják a középiskolát".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek