Starity

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya könyörög a szüleinek, hogy béküljenek ki

2024. április 18. 11:11   |   Szerző: Four

Shiloh Jolie-Pittnek már nagyon elege van abból, hogy a szülei évek óta csatáznak.

hirdetés

Hamarosan 18 éves lesz Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Shiloh - de hosszú kívánságlista helyett csak egy dolgot kért, hogy a szülei végre zárják le az évek óta elmérgesedett válásukat. 

Shiloh nem nagyon szólt hozzá ehhez a témához, de most felemelte a hangját és mindkettejüknek megmondta, hogy össze kell szedniük magukat és fel kell nőniük. 

- árulta el a Life & Style forrása, aki szerint Shiloh-t a legújabb vádak késztették erre, melyek szerint Brad Pitt a kapcsolatuk alatt végig erőszakos volt Angelinával. 

Jolie ügyvédei szerint a bántalmazás "jóval az ominózus 2016-os eset előtt kezdődött", amely végül a válókereset beadására sarkallta a színésznőt (2016 szeptemberében Jolie-ék Franciaországból utaztak Los Angelesbe, és Pitt állítólag részegen bántotta Maddox fiát a repülőúton). Azóta Jolie és Pitt egyfolytában csatázik a gyerekfelügyeleti jogok és a közös franciaországi birtokuk miatt. 

Egyesek szerint Jolie a legutóbbi vádjaival Pitt hollywoodi megítélését szeretné tönkretenni, illetve az új románcát akarja keresztbehúzni. 

Vannak, akik szerint Angie nem akarja boldognak látni Bradet, és nem áll le, amíg tönkre nem teszi őt. 

- mondta az illető. 

A szülei folytonos csatázása mindenesetre nagy nyomást helyezett Shiloh-ra, aki szeretné, ha végre maguk mögött hagynák a problémáikat. 

Shiloh-nak elege van a vitáikból, és követeli, hogy találják ki, hogyan tudnának kibékülni, vagy legalább viselkedjenek civilizáltan egymással. Arra kéri őket, hogy ha másért nem, érte zárják le a válást. 

- tette hozzá a bennfentes. 

Shiloh-ról egyébként nemrég megírtuk, hogy úgy döntött, édesapjához költözik, amelynek Angelina annyira nem örül. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek