Starity

Egy éve hunyt el Brittany Murphy

2010. december 20. 08:08   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma egy éve, hogy Brittany Murphy színésznő meghalt Los Angeles-i otthonában. A halál oka ma sem tisztázott.

hirdetés
Egy éve hunyt el Brittany Murphy

2009. december 20-án az egész világot megrázta a 32 éves Brittany Murphy halála, ami még a mai napig nem tisztázott. Azt tudni lehet, hogy tüdőgyulladás végzett a fiatal színésznővel, ám régebben felmerültek olyan információk, miszerint penész végzett vele. A rendkívüli dolgokat az tetőzi, hogy Brittany férje májusban szintén életét vesztette, méghozzá ő is tüdőgyulladás áldozata lett.

Brittany Murphy sohasem volt A-kategóriás színésznő, ám nevét világszerte ismerték, illetve ismerik a mai napig. Áttörése a Spinédzserek filmváltozatában történt, akkor még rövid, barna hajjal, valamint kövér testalkattal. Később Brittany lefogyott, szőke lett, és olyan sikerfilmekben kapott szerepet, mint Eminem 8 mérföldje vagy a Nagydumás kiscsajok Dakota Fanning mellett.

Ám nemcsak zseniális színésznő, hanem énekesnőként is kipróbálta magát, ugyanis Paul Oakenfold 2006-ben felkérte őt egy közös produkcióra, így született meg a Faster Kill Pussycat című dal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek