Starity

Kelly Clarkson beismerte: gyógyszer segítségével fogyott le

2024. május 14. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő most elárulta, hogy az életmódváltás mellett gyógyszerek segítségével fogyott le.

hirdetés

Kelly Clarkson nagyon sokat fogyott az utóbbi időben, és amikor arról kérdezték, ez a celebek által mostanában igen kedvelt, cukorbetegség kezelésére használatos gyógyszereknek köszönhető-e, az énekesnő kihangsúlyozta, speciális diéta és sok testmozgás eredménye a súlycsökkenése. 

Nemrég a saját talkshow-jában azonban bevallotta, az életmódváltás mellett ő is élt a fent említett egyik ilyen gyógyszerrel, mert a leletei alapján ezt javasolta neki az orvosa. 

Én is nagyon sokat fogytam. Én egy másfajta gyógyszert használtam, mint amit az emberek gondolnak - végül igent mondtam rá, mert a vérképem annyira rossz volt. 

- mesélte Whoopi Goldbergnek.

A 42 éves híresség kijelentette, nem a sztárok által annyira kedvelt Ozempicet használta, arra azonban nem tért ki pontosan, milyen gyógyszert írt fel neki az orvosa.

Az orvosom már két éve mondogatta, hogy használjam [a gyógyszert], de mindig azt mondtam: "Nem, félek tőle. Már így is pajzsmirigyproblémáim vannak." 

- mondta, majd így folytatta:

Mindenki azt hiszi, hogy Ozempic - nem az, valami más, de olyasmi, ami segít lebontani a cukrot a szervezetemben. Nyilván a testem erre nem képes. 

Az énekesnő elárulta, nem tudatosult benne, hogy túlsúlyos, amíg el nem kezdett fogyni:

92 kiló voltam a legsúlyosabb korszakomban, mindezt úgy, hogy 160 cm magas vagyok. A vicces az, hogy az emberek úgy gondolták: "Ó, biztos borzasztóan érezte magát és depressziós volt" - pedig az igazság az, hogy nem voltam az. 

- jelentette ki. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek