Starity

Így fogyott le rövid időn belül Kelly Clarkson

2024. január 05. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő elárulta, minek köszönhető, hogy rövid időn belül sokat fogyott.

hirdetés

Kelly Clarkson teljesen új életet kezdett a válása után: az énekesnő New Yorkba költözött, mert sem ő, sem a gyerekei nem érezték jól magukat Los Angelesben, illetve elmondása szerint változtatott az életmódján, és ennek köszönhetően rengeteget fogyott. 

Egészségesen étkezem. Azért fogytam le, mert elkezdtem hallgatni az orvosomra - volt pár év, amikor ezt nem tettem meg. És az idő 90%-ában egész jól be is tartom, mert a proteindiéta amúgy is jót tesz nekem. Én egy texasi csaj vagyok, szeretem húst - bocsi, vegetáriánusok!

- jelentette ki. 

Clarkson hozzátette, hogy rengeteget sétál New Yorkban, többek között ezzel tartja formában magát:

Egész jó edzésnek számít, ha sétálsz a városban. És most nagyon bejön az infraszauna. Emellett kipróbáltam a jeges fürdőt is, mert annyit nyaggattak vele. 

Az énekesnő egy elég csúnya válás végére tehet pontot, de elárulta, amíg a gyerekei nem repülnek ki, addig nem nagyon gondolkodik házasságon. Sőt, a randizást is parkolópályára teszi egy időre, mert úgy érzi "elég nagy szívás" az ismerkedés. 

Azt viszont már tudja, hogy a jövőben egy független férfit szeretne maga mellé, "akinek már megvan a saját élete, és nincs szüksége tőle semmire."

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek