Starity

Kelly Clarkson már bánja, hogy nem volt őszinte a fogyásával kapcsolatban

2024. május 15. 15:03   |   Szerző: Four

A híresség a napokban vallotta be, hogy a diéta és a testmozgás mellett gyógyszer segítségével fogyott le.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Kelly Clarkson bevallotta, az életmódváltás mellett gyógyszerek segítségével fogyott le. A híresség a saját talkshow-jában árulta el mindezt, mikor Whoopi Goldberggel beszélgetett. 

A kijelentése pedig elég nagy felháborodást keltett a rajongói körében, mert korábban az énekesnő csak annyit mondott, hogy elkezdett többet mozogni és diétázni - ennek köszönhető a karcsú alakja. 

Clarkson viszont most már bánja, hogy nem avatta be korábban a fanjait: 

Először azt mondta, hogy elkezdett többet sétálni és egészségesebb ételeket enni, amiért sokan elismerték - de most bevallotta, emellett gyógyszer is segített neki. A rajongói becsapva érzik magukat, mert az utóbbi időben totálisan átalakult a teste, és mindenki támogatta. Bíztak benne, és most hazugnak nevezik. 

- mesélte a Life & Style forrása, majd így folytatta:

Kellyt elszomorította ez az egész, nem akart csalódást okozni. Valóban többet sétált és odafigyelt az étkezésére, de nem volt teljesen őszinte. Azt mondja, nem Ozempic, hanem egy másik hasonló gyógyszer segítségével fogyott le, amit az orvosa írt elő neki a leletei alapján. De ettől függetlenül megemlíthette volna már korábban is, mert a gyógyszer elősegíti a fogyást. Kellynek szerencséje van, hogy a fanok imádják őt és majdnem mindent megbocsátanak neki. 

- mondta. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek