Starity

Ez volt az a ruha, amely Zendaya stylistjának is könnyeket csalt a szemébe

2024. május 15. 15:03   |   Szerző: Four

Law Roach több olyan outfiről is mesélt, amelyek fontos mérföldkövek voltak a karrierjében.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Law Roach nem csak Zendaya stylistja, de egyben az egyik legjobb barátja is - így nem csoda, hogy amikor a Harper's Bazaar összegezte Roach legikonikusabb munkáit, köztük volt több olyan outfit is, amelyet a színésznő viselt a vörös szőnyegen. 

Sőt, a híresség kijelentette, szerinte nemrég jutott el a karrierje csúcsára, amikor sikerült elérnie, hogy Zendaya a robot outfitet viselhesse a Dűne: Második rész londoni premierjén:

Vintage Thierry Mugler-t viselt, és ha bárki meglátja, a "robot" outfitnek nevezi. Azt hiszem, ez volt a karrierem csúcsa, innen már csak lefele visz az út. 

- viccelődött, és hozzátette, hosszas beszélgetésbe és rengeteg bátorságba került, mire sikerült rávennie a divatházat, hogy adják kölcsön neki a szoborszerű kreációt. 

Varázslatos volt az első ruhapróba. Kiraktuk az összes részét a ruhának. A cipővel kezdtük, és passzolt. Majd a sípcsont része következett, és az is passzolt, aztán a combrész is passzolt. Egyszer csak azt vettük észre, hogy rajta volt [Zendayán] az egész outfit - én pedig szó szerint elkezdtem könnyezni. Annyiféle álmomat teljesítette a munkám, és ez az outfit egyszerűen lélegzetelállító volt. 

- jelentette ki. 

És ha már lélegzetelállító: Zendaya nemrég elárulta, hogy a robotruha ugyan elképesztően egyedi volt, de a vörös szőnyegen annyira meleg volt, hogy a színésznő kis híján elájult benne.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek