Starity

Mától már látható a Bridgerton harmadik évada a Netflixen!

2024. május 16. 09:09   |   Szerző: Four

Megjöttek az új részek Netflixre, itt a Bridgerton család harmadik évadának első fele!

hirdetés

Már látható Netflixen a Bridgerton harmadik évadának első fele! A produkció ezúttal Penelope Featherington és Colin Bridgerton szerelmét dolgozza fel.

A szinopszis szerint Penelope (Nicola Coughlan) már kész arra, hogy elengedje a Colin (Luke Newton) iránt érzett szerelmét, és inkább arra koncentrál, hogy olyan férjet találjon magának, aki megadja neki a kellő szabadságot ahhoz, hogy továbbra is írhasson Lady Whistledownként, emellett jó messze kerüljön a testvére és az anyja kíváncsi szemeitől.

Mindeközben Colin hazaér az utazásaiból, és immár világlátott, felnőtt férfiként tér vissza a társasági életbe. De kénytelen rájönni, hogy Penelope, aki korábban mindig örömmel fogadta és értékelte őt, egyszerre nem mutat érdeklődést felé. Colin, hogy kiengesztelje a lányt, felajánlja neki, hogy mentorálja a férjkeresés során és tanácsokkal látja el. Amikor azonban a javaslatai kezdenek túlságosan beválni, Colinnak rá kell jönnie, hogy nem csak barátként tekint Penelope-ra. 

A produkció új évadában a két szereplő megjelenése nagy változáson esik át: mindketten sokkal felnőttebb, érettebb és merészebb outfiteket kapnak, amelyekről ide kattintva olvashatsz többet.

A Bridgerton új évadának második fele június 13-án érkezik a Netflixre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek