Starity

Jön a második évad! Ekkorra várható a Maxton Hall folytatása

2024. május 19. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Alig tíz napja került fel az Amazon Prime Videóra a német gyártású sorozat, máris óriási népszerűségnek örvend.

hirdetés

Fotó: Amazon Prime Video

A Prime Video vezetősége hivatalosan is megerősítette, hogy a hatalmas érdeklődésre való tekintettel megújította a Maxton Hallt egy további évadra. A Mona Kasten regénysorozatán alapuló széria május 9-én startolt el és máris a platform legnagyobb nézettséget elérő produkciója lett, ami egy újonc műsor esetén igen nagy ritkaságszámba megy.

Harriet Herbig-Matten és Damian Hardung főszereplésével készült show egy elit angol magániskolában, a Maxton Hallban játszódik és mivel a hatrészes első széria egy igen nagy cliffhangerrel záródott, nem csoda, hogy a rajongók tűkön ülve várják a folytatást. Előreláthatóan valószínűleg a második évad is hat epizódot foglal majd magában, melynek hossza részenként 45-53 perces lesz majd. Mivel a Prime Video vezetősége szereti a kiszámíthatóságot, így nagy eséllyel a folytatás 2025 nyarára várható a Deadline szerint.

És hogy mire számíthatunk a folytatásban?

VIGYÁZAT! SPOILERVESZÉLY! Amennyiben nem szeretnéd tudni, hogy milyen csavarral záródott az első évad és mire számíthatsz a folytatásban, úgy ne görgess tovább! Mi szóltunk!

Fotó: Amazon Prime Video

Mivel az első évad nagyban emlékeztetett az alapjául szolgáló regényre, ezért joggal feltételezhetjük, hogy a készítők a második évadban is Kasten regényére támaszkodnak majd. Ha így lesz, akkor a folytatásban annak lehetünk szemtanúi, miképpen birkózik meg James az édesanyja elvesztésével, ami egyébként igen nagy hatást gyakorol a Rubyhoz fűződő kapcsolatára is. Mindezek mellett arra is fény derül, hogy a szerelmesek végül felvételt nyernek-e az áhított oxfordi egyetemre és miképp alakul Lydia kapcsolata Mr. Suttonnal, nem is beszélve születendő gyermekükről...

via Capital FM

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek