Starity

Bradley Cooper közös gyermeket szeretne Gigi Hadiddal

2024. május 22. 16:04   |   Szerző: Four

A színész már a családalapításon töri a fejét, annyire beleszeretett a modellbe.

hirdetés

Bradley Cooper és Gigi Hadid elválaszthatatlanok - olyannyira, hogy a színész most már a gyermekvállaláson gondolkozik. 

Bradley elég nyilvánvalóan kijelentette, hogy szeretne még egy gyereket 50 éves kora előtt. Januárban lesz a szülinapja, tehát senki nem gondolja, hogy akkor már babával a karján fog megjelenni, de nagyon egyértelműek a szándékai, és Gigivel nagyon komolyan gondolják a kapcsolatukat. Úgy látja, Gigi nagyszerű anyuka. 

- mesélte a Life & Style forrása. 

A két hírességnek van egy-egy gyermeke a korábbi kapcsolataikból: Giginek Zayn Malikkal közösen van egy kislánya, Khai, Bradley-nek pedig Irina Shayktől született egy kislánya Lea De Seine. Egyelőre nem tudni, hogy a lányok találkoztak-e, de Cooperék ismerősei szerint a pár komoly beszélgetéseket folytatott erről. 

Bradley és Gigi legjobb barátokká váltak, Gigi elviseli a kis rigolyáit, Bradley pedig reality-fanná vált Gigi miatt. Imádnak összebújni és sorozatokat nézni. Emellett Gigi elérte, hogy Bradley sokkal lazább és társaságkedvelőbb legyen, ami egyfajta csoda, mert korábban Bradley-nek csak a munkára volt ideje. Senki nem gondolta, hogy egyszer Taylor Swifttel és Travis Kelce-vel fog menni duplarandira. Ez nagyon meglepte a közeli barátait, de nagyon jót tett neki. Sokkal lazább mostanában. 

- tette hozzá az illető. 

Rengeteg programot terveznek nyáron, és lehetséges, hogy még a lánykérés is megtörténik hamarosan:

Kalandos nyarat terveznek, és bár Gigi egyáltalán nem erőlteti az eljegyzést, a környezetük úgy gondolja, ez lesz a következő mérföldkő az életükben, mivel Gigi imádná, ha ez megtörténne. Minden szempontból megfelel Bradley-nek, mindketten szeretnének közös gyereket, tehát már csak az a kérdés, mikor jelentik be a nagy hírt. De nincs kétség afelől, hogy hamarosan egy nagyszerű dolgot árulnak el. 

- mondta. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek