Starity

Katy Perry szerint generációnk legjobb énekesnője Ariana Grande

2024. május 22. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Chained to the Rhythm előadója nem mindennapi, magasztos szavakkal illette kolléganőjét.

hirdetés

Ha valaki, akkor Katy Perry igen otthonosan mozog a popzene világának színes útvesztőjében, így nem csoda, hogy már évekkel ezelőtt felkérték: csatlakozzon az American Idol névre keresztelt tehetségkutató zsűrijéhez. Éles eszével, fondorlatos praktikáival és széleskörű ismereteivel már több kezdő előadónak is segített beindítani karrierjét, a minap pedig a széria legutóbbi győztesét, Abi Cartert méltatta, amikor az énekesnő tehetségét Ariana Grande adottságaihoz hasonlította.

Semmi mással össze nem téveszthető a hangod

– dicsérte a nyertest Perry.

Legutóbb ezt Ariana Grandére mondtam, amikor a The Ellen DeGeneres Show-ban szerepelt. Azt mondtam, Hűha, ez a lány a mi generációnk legjobb énekesnője!, és ilyesmi azért nem hagyja túl sokszor el a számat

– nyilatkozta Katy az Extrának.

Az idei egyébként az énekesnő utolsó zsűriszékben töltött évada volt az American Idolban, mivel bevallása szerint a jövőben saját zenei karrierjére kíván fókuszálni, emellett az a vágya, hogy végre piacra dobja új albumát. Legutóbbi korongja 2020-ban, Smile címmel jelent meg, ezt tekintetbe véve nem meglepő, ha szeretne visszatérni a „porondra” és ismét a slágerlisták élére törni. Ami az elmúlt négy évet illeti, Katy a családjának szentelte az idejét, hiszen 2020-ban adott életet első, Orlando Bloommal közös gyermekének, Daisy Dove Bloomnak.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek