Starity

Jennifer Garner attól fél, hogy Ben Affleck ismét az alkoholhoz nyúl

2024. május 23. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jennifer Garner mindent megtesz, hogy segítsen Ben Affleck házasságának megmentésében, mert attól fél, hogy ismét az italhoz nyúl.

hirdetés

A bennfentes szerint Jennifer Garner azért segít Ben Afflecknek és Jennifer Lopeznek megmenteni két éve tartó házasságukat, mert úgy látja, hogy az énekesnő a stabilizáló erő a színész életében. 

A bennfentes elmondta:

Elment a házához, hogy beszéljen vele erről, és hogy megpróbálja együtt tartani őket. JLo többször is elmondta Jennek, hogy mennyire értékeli őt az életükben. Ő az egyik nő, aki képes hatni Benre, és megakadályozni, hogy a függősége kiújuljon.

Affleck állítólag a barátai körében ismert arról, hogy hajlamos a visszaesésre, ha házassági gondjai vannak. A forrás kifejtette, hogy a színész "most frusztrált", mert nincs menekvés a problémái elől.

[Jennifer Garner] legnagyobb félelme most az, hogy újra elkezd inni, és részben azért figyeli őt, hogy ez ne történjen meg.

Affleck elmesélte, hogy szégyent és megbánást érzett, amikor 2018-ban, mintegy 13 év házasság után véget értek a dolgok közte és Garner között. A The New York Timesnak adott 2020-as interjújában nyíltan beszélt a házasságukról és az alkoholizmusáról.

Sokáig viszonylag normálisan ittam. Az történt, hogy egyre többet kezdtem inni, amikor a házasságom kezdett szétesni. Ez 2015-ben, 2016-ban történt. Az ivásom természetesen még több házassági problémát okozott.

Végül Affleck 2018 augusztusában kénytelen volt elvonóra menni, miután Garner és egy józansági tanácsadó közbenjárt. 

via Yahoo!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek