Starity

Daniel Radcliffe hálás, hogy ennyi lehetőséget kapott a Harry Potter után

2024. május 22. 19:07   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, nagyon hálás azért, hogy ennyi lehetőséggel halmozták el.

hirdetés

Daniel Radcliffe úgy érzi, a tenyerén hordozza a sors, amióta 12 évesen megkapta Harry Potter szerepét. A színész a népszerű filmsorozat után a színdarabokban találta meg önmagát, és meghatározó név lett a Broadway színpadán. 

Nagyon szerencsés voltam abban az értelemben, hogy rengeteg lehetőséget kaptam, az Equustól kezdve a How to Succeed in Businessen át. Megragadtam ezeket a lehetőséget, és javarészt jól sikerültek. 

- nyilatkozta a Page Sixnek. 

Radcliffe pillanatok alatt híressé vált, amikor elvállalta Harry Potter szerepét a 2001-es Harry Potter és a bölcsek köve című produkcióban, amely J.K. Rowling nagy sikerű regénye alapján készült. 

A nyolc Harry Potter-film után 2007-ben elvállalta az Equust, majd szerepet kapott a "How to Succeed in Business Without Really Trying" című darabban. 

Imádtam Harry Potter szerepében lenni, és imádtam színházi darabokban játszani, nagyon szerettem. Sokan vannak, akik fiatalon belecsöppennek a szakmába, és egyszer csak rájönnek, hogy nem is szeretik igazán a munkájukat, aztán csapdába kerülve érzik magukat. De én nagyon fiatalon úgy éreztem, hogy ez az, amivel szeretnék foglalkozni. 

- mesélte Radcliffe, akinek a munkáját a szakma is elismeri: idén Tony-díjra jelölték a "Merrily We Roll Along" című darabban nyújtott alakításáért 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek