Starity

Cate Blanchett középosztálybelinek tartja magát millió dolláros vagyona ellenére

2024. május 23. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő az ENSZ jószolgálati nagyköveteként mondott beszédet, amelyben középosztálybelinek nevezte magát.

hirdetés

Az ENSZ jószolgálati nagyköveteként nyilatkozott Cate Blanchett a cannes-i filmfesztiválon, és meglepő kijelentést tett: magáról "középosztálybeliként" beszélt, amelyet sok rajongója eléggé kifogásolt. 

Blanchett nagykövetként arra szánta el magát, hogy menekült filmkészítőket juttat megfelelő platformhoz annak érdekében, hogy több munkalehetőséget kapjanak. 

Fehér vagyok, kiváltságos a helyzetem, középosztálybeli vagyok, így aztán van, hogy az emberre azt mondják ez "fehér megmentő komplexus". De hogy teljesen őszinte legyek, a menekültekkel való beszélgetéseim totálisan megváltoztatták a világnézetemet. 

- mondta egy az Associated Press által közölt videóban. 

Cate már hosszú ideje lát el humanitárius feladatokat, és kihangsúlyozta, "végtelenül hálás" ezekért a tapasztalatokért, illetve arra bíztatott más, nagyobb platformmal rendelkező kollégáját, hogy "teremtsenek párbeszédet" a menekültekkel. 

Találkoztam elképesztően különleges emberekkel, akik hihetetlen kreatív tehetséggel rendelkeznek és csodálatos perspektívából mutatják meg a világot. 

- mondta. 

Habár a színésznő jót akart, a kijelentését nem mindenki díjazta: sokan felvonták a szemöldöküket annak hallatán, hogy a csaknem 100 millió dolláros vagyonnal rendelkező sztár "középosztálybelinek" titulálta magát.

"Imádom Cate Blanchettet, de melyik univerzumban tartozik ő a középosztályba - két nagy franchise-ban is szerepelt és nagyjából 90 millió dolláros vagyona van."

- jelentette ki az egyik kommentelő. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek