Starity

"Azt hittem, ennyi volt" - Hugh Jackman mindennél jobban vágyott rá, hogy újra Rozsomák bőrébe bújjon

2024. május 23. 08:08   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, habozás nélkül elvállalta a Deadpool & Rozsomák című filmet.

hirdetés

Hugh Jackman azt hitte, örökre búcsút mondott Rozsomáknak a 2017-es Logan című filmmel - de titokban mindig is vágyott rá, hogy újra a közönségkedvenc karakter bőrébe bújhasson. 

Így aztán habozás nélkül igent mondott Ryan Reynoldsnak, aki felkereste a Deadpool & Rozsomák öltetével: még az ügynökét sem kérdezte meg, egyből elfogadta az ajánlatot. 

Épp autóban ültem, vezettem, amikor egyszer csak villámcsapásként jött egy nagyon erős érzés, hogy meg akarom csinálni Ryannel ezt a filmet. Hogy Deadpoolnak és Rozsomáknak együtt kell visszatérnie. Esküszöm nektek, tényleg teljesen azt hittem, hogy ennyi volt a karakteremnek. 

- mesélte a Fandangónak, majd így folytatta:

De amióta láttam az első Deadpool-filmet, a szívem mélyén azt éreztem: "Ez a két karakter együtt kell, hogy szerepeljen." Tudtam, hogy a fanok azóta szerették volna ezt, hogy előjöttek a karmaim. Azóta elindult a párbeszéd erről a két fickóról. Tehát ez mindig is benne volt, én pedig tudtam, hogy egyszer megtörténik. 

Jackman elmondása szerint amint hazaért, egyből felhívta Ryant: 

Felhívtam Ryant és annyit mondtam: "Csináljuk." Akkor még nem is beszéltem senkivel, az ügynökömmel sem. Később hívtam őt is, és kijelentettem: "Ó, egyébként most mondtam igent egy filmre."

A Deadpool & Rozsomák hazai premierje július 25-én lesz, ide kattintva látható a legújabb szinkronos előzetese. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek