Starity

Ezekkel a Pretty Little Liars-beli kollégáival tartja a kapcsolatot Shay Mitchell

2024. május 23. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

A színésznő a mai napig nagyon közel áll néhány kolléganőjéhez, akikkel kölcsönösen kiállnak egymás mellett jóban-rosszban.

hirdetés

Fent (balról jobbra): Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Troian Bellisario Lent (balról jobbra): Ashley Benson, Lucy Hale Fotó: Getty Images (Seventeen Edit)

Hét évvel ezelőtt, 2017-ben ért véget a Freeform nagy sikerű tini drámasorozata, a Pretty Little Liars, mely hatalmas népszerűségnek örvendett hazánkban is. Nemrégiben a show sztárja, az Emilyt megformáló Shay Mitchell mesélt arról az E! Online-nak, hogy többen is tartják egymással a kapcsolatot a mai napig. A 37 éves színésznő bevallása szerint az anyaság hozta ismét közel egymáshoz őt és Troian Bellissariót, valamint Ashey Bensont. Szívesen és gyakran megosztják egymással tapasztalataikat és cserélnek tanácsokat a gyermeknevelés kapcsán.

Rendszeresen kapok fényképes update-eket Ash-től. Őrület! Mindig is tudtam, hogy fantasztikus anya lesz, akárcsak Troian

– nyilatkozta Shay Ashley kapcsán, aki a legújabb a „mama csoportban”, ugyanis idén februárban adott életet férjével, Brandon Davisszel közös első gyermekének. Troian ezzel szemben már két kislány édesanyja: Aurora ötéves, Elliot pedig három. Shay szintén lányos anyuka: idősebbik lánya, Atlas négyéves, a kicsi, Rome pedig 22 hónapos.

Együtt töltöttük a 20-as éveinket, ami egészen más hangulatban telt, de az, hogy szemtanúja lehetek az anyává válásuknak az a mindenséget jelenti számomra. Mindketten kivételes szülők

– dicsérte kolléganőit Mitchell, aki nem rejtette véka alá azt sem, hogy amikor első ízben anyává vált, Troian volt az, akihez tanácsért fordult.

Határozottan sokszor kerestem fel Troiant a kezdetekben, mert fogalmam sem volt, hogyan képes két gyerkőccel boldogulni. Mindkettőnknek lányaink vannak. Számomra ő mindig is olyasvalaki lesz, akihez bátran fordulhatok tanácsért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek