Starity

Glen Powell bevallotta, nem keresett sok pénzt a Top Gun: Maverickkel

2024. május 23. 10:10   |   Szerző: Four

A híresség bevallotta, alig volt pénze, annyit kellett várni a premierre.

hirdetés

Kevésen múlt, hogy Glen Powell bankszámlájáról minden pénz elfogyjon, annyit kellett várnia a Top Gun: Maverick bemutatójára. 

A híresség elárulta, a közhiedelemmel ellentétben a produkció után nem árasztották el az anyagi javak, épp csak kihúzta őt a bajból a film. 

Sosem kerestem hatalmas összegeket egyetlen filmmel sem, beleértve a Top Gunt. A bankszámlámon már szinte semmi pénz nem volt, és a könyvelőm kijelentette: "Nem igazán tarthat már tovább ez a járvány."

- nyilatkozta a The Hollywood Reporternek. 

A Top Gun: Maverick egyébként eredetileg 2020-ban jelent volna meg, de a koronavírus kirobbanásával évekre eltolódott a bemutató. Végül 2022-ben debütált, annak ellenére, hogy a streaming szolgáltatók szívesen műsorra tűzték volna már a pandémia alatt. Tom Cruise azonban ragaszkodott hozzá, hogy moziban jelenjen meg a film - még ha ez azt is jelentette, hogy a pályakezdő kollégái kis híján tönkrementek anyagilag a várakozásban. 

Tom akkorra már egy fogalom volt, én pedig arra vártam, hogy megváltozzon az életem. 

- mondta Powell.

Cruise számításai végül bejöttek, mert összesen 1,5 milliárd dollárt hozott a konyhára produkció, és ezzel 2022 második legnagyobb bevétellel rendelkező filmje lett. Glen Powell pedig nem csak anyagilag jött egyenesbe, de a Maverick meghozta számára a hírnevet, és sorra kapta a szerepajánlatokat. Úgy tudni egyébként, hogy lesz Top Gun 3 is, bár egyelőre nem tisztázott, hogy Powell szerepelni fog-e filmben.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek