Starity

Kínosan rosszul sikerült egy Katalin hercegnéről készült portré a rajongói szerint

2024. május 23. 11:11   |   Szerző: Four

Egyesek viccnek nevezték azt, ahogy megjelenítették a hercegnét egy portrén.

hirdetés

Katalin hercegnéről készült portrén vitatkozik az internet: a hírességről a Tatler magazin júliusi számának címlapjára festett egy képet a brit-zambiai művész, Hannah Uzor. 

Uzor egy korábbi alkalmat választott inspirációnak: Károly király 2022-es bankettjén jelent meg Kate Middleton egy fehér, kristályokkal borított estélyiben illetve a már jól ismert "Lover's Knot" tiarában és egy a vállán átvetett kék selyemszalagban. 

Nagyon sok időt töltöttem azzal, hogy róla készült képeket, videókat néztem, azt, ahogy a családjával foglalkozik, ahogy diplomáciai eseményeken jelenik meg vagy gyerekkórházakat látogat. Nagyon érdekes élmény volt  megismerni, hogy valójában milyen is lehet. 

- mondta Uzor a Tatler videójában. 

Habár a befejezett portré a magazin szerint "erőt, méltóságot és bátorságot" sugároz, a hercegné rajongói nem voltak elragadtatva az alkotástól. 

"Csalódás ez a portré... a hercegnénk ennél sokkal szebb.."

- írta egy kommentelő. 

"Nagyon gyatra ábrázolás, amely egyáltalán nem reprezentálja azt a szépséget és eleganciát, amely Wales hercegnőjére jellemző."

- értett egyet vele egy másik illető. 

Sőt, volt aki "borzasztónak" illetve "egy viccnek" nevezte a képet. 

De olyanok is voltak, akik a szerint a festmény "tökéletesen elkapta" Kate jellegét. 

A brit királyi család nemrég belefutott egy hasonló fiaskóba: Károly királyt egy másik művész, Jonathan Yeo festette le, aki vibráló vörös színnel próbálta megragadni az uralkodó lényegét. Ám az alkotás olyan extravagánsra sikerült, hogy sokak szerint Károlyt "mintha a pokolban ábrázolná" a kép. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek