Starity

"Minden Hailey körül forog" - Justin Bieber a széltől is óvja várandós feleségét

2024. május 23. 12:12   |   Szerző: Four

A Bieber házaspár kitörő örömmel várja, hogy megérkezzen a legújabb családtag.

hirdetés

Megoldódni látszanak Hailey és Justin Bieber problémái: a két híresség a Life & Style bennfentese szerint egy ideig nagyon nem értett egyet a családalapítás kérdésében, a modell ugyanis várni szeretett volna még és aggasztotta Justin mentális egészsége. Az énekes ezzel szemben nagyon szeretett volna már családot alapítani, és ezért sok volt köztük a feszültség.

Mindez akkor változott meg, amikor Justin hátralépett és úgy döntött, teret ad a feleségének: 

Már nem erőltette Hailey-t és nem akart benne bűntudatot kelteni - ekkor változtak meg köztük a dolgok. Emellett tanácsot kértek a lelkészüktől és párterápiára mentek, ami bevált. 

- mesélte a forrás.

Most pedig már nagyon izgatottan várják az új családtagot: a pár nemrég jelentette be, hogy Hailey az első gyermekükkel várandós, és ezzel együtt arról is posztoltak, hogy megújították a fogadalmukat. 

A forrás szerint Bieberék teljesen babalázban égnek, gyereknevelési könyveket olvasnak, babaneveken gondolkoznak és dekorálják a kicsi szobáját. 

Olyan boldogok. Természetesen Justin a széltől is óvja Hailey-t, minden Hailey körül forog. Justinnak végre meglesz a családja, amelyről mindig is álmodott. 

- mondta az illető. 

Sőt, egy másik forrás szerint komolyan gondolkodnak azon, hogy elköltöznek Los Angelesből mert békében, nyugodt körülmények között szeretnék felneveli a gyermeküket. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek