Starity

Nem lesz esküvő! Travis Kelce nem tervezi megkérni Taylor Swift kezét

2024. május 23. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

A sportoló és az énekesnő közel egy éve alkotnak egy párt, ám a házasság nem szerepel a terveik között.

hirdetés
Nem lesz esküvő! Travis Kelce nem tervezi megkérni Taylor Swift kezét
Fotó: Getty Images

Miután nemrégiben a Comói-tónál romantikázott Taylor Swift és Travis Kelce, sokan abban reménykednek a rajongóik közül, hogy hamarosan megtörténik a lánykérés. A párhoz közel állók azonban ezt kétlik, ugyanis állítólag a sportolónak esze ágában sem áll megkérni az énekesnő kezét, noha júliusban már az első évfordulójukat ünneplik majd. Ennek miértje nem is olyan meglepő: Travis egész egyszerűen csak megfontolt és nem szereti elhamarkodottan meghozni döntéseit – pláne egy ilyen volumenű téma kapcsán, mint amilyen a házasságkötés.

Travis tervei között nem szerepel a lánykérés – legalábbis mostanában biztosan nem. Meg sem jelenik a radarján az ötlet. Nagyon komolyan veszi a házasságot, ez nem olyasmi számára, amibe csak úgy beleugrik mindenféle elővigyázatos megfontolás nélkül. Nagyon fontos számára Taylor, egyszerűen csak még nem tart ott [hogy feltegye a kérdést neki]

– nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő ismerős az Us Weeklynek.

Ez nem az első alkalom, hogy a szerelmesek ismerősei úgy vélik, még nem jött el az ideje az esküvőnek, ugyanis egy másik barát szerint jelenleg is az ismerkedős fázisban tart Travis és Taylor viszonya. Egyelőre csak élvezik egymás társaságát és barátkoznak a rég várt, felhőtlen boldogság érzésével, melyben egymás oldalán részük van.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek