Starity

Kourtney Kardashian elárulta, miért kellett korábban megműteni a babáját

2024. május 23. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Kourtney Kardashian elmesélte, mi vezetett a Rocky baba sürgősségi magzati műtétjéhez.

hirdetés

Még 2023 szeptemberében Kourtney Kardashian sürgősségi műtéten esett át, miközben terhes volt a fiával, Rockyval, aki novemberben született. A The Kardashians ötödik évadának csütörtöki (május 23.) premierjén Kourtney újabb részleteket osztott meg arról, hogy mi vezetett a műtéthez. 

Otthonra terveztünk egy vizsgálatot, hogy az összes gyerek láthassa a babát. Az orvos, aki házhoz jött a vizsgálathoz, olyan orvos, aki vészélyeztetett terhességre figyel, aki nagyon részletes és alapos, mindent megnéz. És valami olyan dolog tűnt fel neki, ami miatt azt akarta, hogy menjek el néhány specialistához

- emlékezett vissza Kourtney. 

A találkozókat követően Kourtney megtudta, hogy másnap reggel be kell mennie a baba műtétjére, ami elmondása szerint "félelmetes" és "stresszes" volt. Bár nem részletezte, hogy mi aggasztotta az orvosokat a babával kapcsolatban, megjegyezte, hogy minden gyorsan történt.

Az orvosom azt mondta: »Semmit sem csináltál rosszul. Ez nem a korral kapcsolatos. Ez csak egy elképesztően ritka dolog, ami megtörtént.«

A műtét idején Travis Barker, az apa, éppen európai turnén volt, így Kris Jenner vitte Kourtney-t a kórházba, míg Travis hazarepült, de kiderült, hogy nem tudott csatlakozni a nethez, így nem tudta követni a történéseket. 

Az volt a szörnyű, hogy a repülőn nem működött a wifije. Én küldtem neki friss infókat, és anyukám is küldött neki. Nem tudott elérni semmit.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek