Starity

Sokak félelme vált valóra a Deadpool & Rozsomák című filmmel kapcsolatban

2024. május 23. 19:07   |   Szerző: SzilviD

A Disney lecserélte Hugh Jackman magyar szinkronhangját, Sinkovits-Vitay András nem lesz Rozsomák hangja a Deadpool & Rozsomákban.

hirdetés

Nem Sinkovits-Vitay András lesz Hugh Jackman szinkronhangja a Deadpool & Rozsomák című filmben, a hírt maga Sinkovits-Vitay erősítette meg Facebook. 

Korábban már az előzetesben sem ő adta Rozsomák, korábban Farkas, szinkronhangját, de akkor még úgy lehetett tudni, hogy szimplán azért, mert nem ért rá felvenni a trailert. Akkor a hozzászólások között sokan fejezték ki nem tetszésüket, néhányan még azt is írták, hogyha nem Sinkovits-Vitay szinkronizálja Jackmant, akkor inkább eredeti nyelven nézik majd a filmet. Úgy tűnik, hogy sajnos, ők nem kaptak jó hírt, ugyanis a Disney-nek nem jött be Sinkovits-Vitay hangja. 

Elmondta, hogy miután nem tudta a hangját adni az előzeteshez, a Disney castingot kért, ami után nem rá esett a választás: 

Ezt követően - legnagyobb meglepetésemre - castingot kért a megrendelő. Bár nem tudom, hogy 8 film után milyen új információt nyújthat egy ilyen felvétel a megrendelő számára, de részt vettem rajta. Közel 3 hét után ma azt az információt kaptuk, hogy a Disney (?) úgy döntött, hogy nem tart igényt a hangomra

- írta a magyar színész Facebookon. 

Sinkovits-Vitay az elmúlt 24 évben összesen 8 alkalommal szinkronizálta Hugh Jackmant, így óriási változás lesz majd a szinkron azoknak, akik már megszokták a hangját. 

via Telex

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek