Starity

A Bridgerton 2. évadát is lepipálta az új évad nézettsége

2024. május 24. 10:10   |   Szerző: Four

Óriási siker lett a Bridgerton, még a második évad nézettségén is túltett az új premierepizód.

hirdetés

Továbbra is elsöprő siker a Netflix egyik zászlóshajójának számító Bridgerton.

A Deadline szerint eddig 45,1 millióan nézték meg a Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és Colin Bridgerton (Luke Newton) szerelmét feldolgozó új évad első felét. 

És a brit statisztikák szerint a harmadik évad premierepizódját többen nézték meg (3,6 millióan), mint a második évad első részét, amelyet 3,4 millióan láttak a megjelenést követő egy hét alatt. 

A Bridgerton egyébként is kiemelt figyelmet kap: jelenleg az előző két évad is a Netflix Top 10-es nézettségi listáján szerepel, és a harmadik évad első négy része is bekerült a csatorna legnépszerűbb produkciói közé. 

Ha igazak a hírek, akkor valószínűleg az évad június 13-án érkező második fele bővelkedni fog túlfűtött jelenetekben: Coughlan korábban elárulta, külön kérése volt, hogy ne takargassák őt ezekben a jelenetekben, mert "nagyon dögösnek érezte magát."

Azoknak, akiknek túl hosszúnak tűnik a várakozás júniusig: ide kattintva a Bridgerton elképesztő jelmezeiről olvashatsz részleteket, ide kattintva pedig a díszlet rejtelmeibe láthatsz bele. 

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek