Starity

Glen Powell elköltözik Hollywoodból, hogy befejezze az egyetemi tanulmányait

2024. május 24. 13:01   |   Szerző: Four

A színész bevallotta, fontos neki, hogy befejezze az egyetemet, amit elkezdett.

hirdetés

Glen Powell megható dolog miatt döntött úgy, hogy otthagyja Hollywoodot és hazaköltözik Texasba. A színész elárulta, egyrészt szeretne sokkal többet lenni a családjával, másrészt eltökélte, hogy befejezi a tanulmányait a Texasi Egyetemen. 

Powell Austinban nőtt fel, de több mint 15 éve Los Angelesben él - nem meglepő módon egy másik tősgyökeres texasi, Matthew McConaughey (2021-ben még az is benne volt a pakliban, hogy a színészből helyi politikus lesz)  is azt tanácsolta neki, hogy térjen vissza a szülővárosába. 

[Matthew] azt mondta, "Hollywood egy Mátrix, haver. Rácsatlakozol, és az egész egy hamis világ." Azt mondta: "Aztán elmegyek Austinba, és lecsatlakozom. Mert ott minden valódi. Ott vannak a barátaim, a családom, és ott valóban számítanak a tetteim."

- emlékezett vissza kollégája szavaira. 

És igaza van. Ha itt vagy Hollywoodban, akkor egy Mátrixban élsz, nem tudod különválasztani a világokat. Főleg így, hogy a szüleim idősebbek, az unokahúgaim és unokaöcséim pedig hamarosan felnőnek - szeretném különválasztani ezeket a világokat. 

Powell hozzátette, alig várja, hogy a családja körében éljen, mert "nem hagyják, hogy elszálljon magától." Épp ezért már vett is egy házat 30 percre a szüleitől. 

Úgy érzem, kiérdemeltem, hogy visszatérhessek a családomhoz.  

- mondta.

A másik fontos szempont, hogy elvégezze az egyetemi tanulmányait: spanyol és amerikai történelemből fog diplomát szerezni, ha minden jól megy. 

Az anyukámnak ez igazán fontos, számomra pedig érzelmi jelentőségű. Ráadásul nagyon közel vagyok a végéhez, már szinte érzem a diplomát a kezemben. 

- mondta.  

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek