Starity

Az utolsó pillanatokban kellett átírni a V generáció második évadát

2024. május 27. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A V generáció alkotói megszólaltak azután, hogy Chance Perdomo tragikus halála miatt hetekkel a forgatás előtt meg kellett változtatniuk a forgatókönyvet.

hirdetés

A főszereplő Chance Perdomo tragikus halála után a The Boys spin-offja mögött álló csapat elárulta, hogy mit várhatunk a második évadtól.

Nagyon együtt érzek a színészekkel, mert ők egy család voltak. Tudom, hogy ez nagyon nehéz sokuknak

- mondta Eric Kripke executive producer az EW-nek. Készítők úgy döntöttek, hogy nem castingolják újra Andre Andersont, hanem a 2. évad történetszálait "átdolgozzák", hogy tisztelegjenek előtte.

Egy héttel a forgatás előtt voltunk, amikor Chance tragikusan elhunyt. Szóval szinte mindent újra kellett gondolnunk, és mindössze néhány hét alatt. De amikor az emberek azt mondják, hogy »hű, ez tényleg őrület vagy nehéz«, akkor azt mondom, hogy ez elhalványul ahhoz képest, amin a barátai és a szerettei keresztülmennek. Ez a legkevesebb, amit tehetünk

- magyarázta a producer.

Ez az egész annyira tragikus és szörnyű, szóval csak tisztelegni tudunk előtte, és a karakterét olyan hősként mutatjuk be, amilyen volt, ez egy kis jelkép azért, amit a szerettei most átélnek.

A Gen V 2. évadának forgatása idén kezdődik.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek