Starity

5 hete verhetetlen Taylor Swift

2024. május 27. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Honnan tudhatod, hogy valami igazán sikereset és egyedit hoztál létre? Onnan, hogy nincs senki, aki ringbe szálljon veled!

hirdetés

Ezt már Taylor Swift is megtanulta, ugyanis az énekesnő legújabb nagylemeze, a The Tortured Poets Department már ötödik hete trónol a Billboard 200-as listájának élén. Érdekesség, hogy a múlt heti az énekesnő karrierjének 74. olyan hete volt, melyet a slágerlista élén tölt – ilyen számot pedig igen kevesek voltak eddig képesek produkálni.

A duplaambumként megjelent TTPD nem kevesebb, mint 31 szerezményt sorakoztat fel, köztük azt a Post Malone-nal készült Fortnightot, ami áprilisban jelent meg a korongot népszerűsítő kislemezként. Az énekesnő párjának, Travis Kelce sportolónak is megvan azonban a maga véleménye és kedvence, nemrég ugyanis elárulta, az ő szívéhez a So High School című dal áll legközelebb, melyet minden bizonnyal ő ihletett.

Taylor jelenleg a The Eras Tour keretein belül szórakoztatja rajongóit, és egy rövid pihenő után holnapután, május 29-én áll legközelebb színpadra Madridban, majd Lyon felé veszi az irányt. Fellépéssorozatán nem kisebb sztárvendég, mint a Hayley Williams által vezetett Paramore együttes kíséri a Grammy-díjas popsztárt, aki a nyár végéig Európában turnézik majd és csak ősszel tér vissza az Egyesült Államokba.

via JustJared, Wikipedia, taylorswift.com/tour

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek