Starity

Ezért tiltotta be a magánéletére vonatkozó kérdéseket Jennifer Lopez

2024. május 28. 08:08   |   Szerző: Four

A híresség nemrég kellemetlen helyzetbe került, amikor egy riporter rákérdezett a házasságára.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Jennifer Lopez betiltotta az Atlas című filmje sajtótúráján a magánéletére vonatkozó kérdéseket, miután egyre több olyan hír érkezik, hogy a színész-énekesnő és Ben Affleck házassága romokban van, Affleck pedig állítólag már ki is költözött a közös otthonukból. 

Jennifer nem szeretne kínos kérdéseket hallani a házassága jelenlegi státuszával kapcsolatban.

- nyilatkozta az In Touch Weekly forrása, majd így folytatta:

Érezni lehet az energiát a teremben: mindenki azt nézi, J.Lo vajon viseli-e a jegygyűrűjét, vagy hogy másképp viselkedik-e, mint ahogy szokott. Kicsit idegesítő, hogy az embereket jobban érdekli Jennifer házassága, mint a filmje. 

Ugyanakkor a forrás szerint teljesen érthető ez a helyzet, hiszen Lopez korábban rengeteget áradozott a férjéről és szívesen osztott meg részleteket a magánéletéről:

Annyit promótálta a szerelmüket és annyit áradozott róla, hogy a fanok úgy érzik, tudniuk kell, most mi a helyzet. Érthető, hogy tényleg kíváncsiak rá, mi történik. 

Az In Touch szerint annyira vészes a helyzet, hogy Affleckék már a válás felé tartanak, a színész ugyanis most ébredt rá, hogy még mindig teljesen ellentétesen állnak a reflektorfényhez. 

Lopez továbbra is hordja a karikagyűrűjét és azóta többször is mutatkozott együtt a házaspár, de a magazin egyik informátora elárulta, J.Lo felvett egy PR-csapatot akik krízisekre specializálódtak, illetve "a válókereset beadása a küszöbön áll."

Embed from Getty Images

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek