Starity

Óriási a nyomás Vilmos hercegen - ilyen a kapcsolatuk Katalin hercegnével

2024. május 28. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Vilmos herceg a királyi ügyek mellett a családjában is helyt kell állnia, és Katalin hercegnében is tartania kell a lelket.

hirdetés
Óriási a nyomás Vilmos hercegen - ilyen a kapcsolatuk Katalin hercegnével
Fotó: hu.depositphotos.com

Különböző bennfentesek szerint Vilmos hercegnek jelenleg nemcsak Györgyre (10), Saroltára (8) és Lajosra (5) kell többet vigyáznia, hanem sok találkozón is egyedül kell részt vennie. (Ami valószínűleg Katalin hercegnének sem könnyű, hiszen a betegsége és a kemoterápia miatt nemcsak a királyi feladataiból, hanem a családja szempontjából is kénytelen visszavenni a tempóból.) Ehhez jön még az állandó aggodalom a felesége, illetve édesapja, Károly király miatt is, akiről szintén köztudott, hogy rákos. 

Vilmos herceg azonban ezt nem mutatja ki - legalábbis a nyilvánosság előtt nem. Egy palotai bennfentes szerint Vilmos mindent megtesz, hogy ott legyen a felesége mellett:

Ő egy megbízható, erős ember. Katalin Vilmosnak köszönhetően nem érzi magát elszigeteltnek, mert mindig mellette van

- állítja egy bennfentes. 

 Az azonban valószínűleg magától értetődő, hogy Katalin betegsége továbbra is megviseli az idegeit, és ezért kihívást jelent a pár régóta tartó házasságára is. Mindazonáltal a forrás hangsúlyozta, hogy a királyi pár igyekszik a legjobbat kihozni a helyzetből.

Ez egy különleges időszak az életükben, és tudom, hogy az egymásra odafigyelés lesz a legfőbb prioritás számukra. A családja az első számú prioritása. Vilmos számára a család az első, a többi kérdés várhat

- tette hozzá a forrás. 

via OK!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek