Starity

Stephen 'tWitch' Boss özvegye szerint a híresség valójában nagyon introvertált volt

2024. május 30. 18:06   |   Szerző: Four

A táncost sokan teljesen máshogy ismerték, mint amilyen valójában volt az özvegye szerint.

hirdetés

Stephen "tWitch" Boss özvegye, Allison Holker továbbra is gyászolja a sztárt, aki 2022 decemberében, 40 éves korában hunyt el. A táncos önkezével vetett véget az életének, és bár Holker korábban úgy nyilatkozott, a férjének nem voltak lelki problémái, később elárulta, Boss depresszióval küzdött. 

Allison most Taylor Lautner podcastjében mesélt arról, utólag már teljesen más szemmel látja a férjét. Holker szerint kétféle személyisége volt Bossnak: tWitchként extrovertált volt, vidám és folyton pozitív hangulatot sugárzott, Stephenként azonban visszahúzódó volt, introvertált, és sokszor kimerítették a társasági események. 

tWitch egy karakter volt, és része lett annak, aki valójában ő, de ez az extrovertált személyiség nem jött neki ösztönösen. Tehát amikor tWitchként elment valahová és megbizonyosodott afelől, hogy vidám volt és pozitív, és hogy felvidította az embereket - akkor az nagyon kimerítette. 

- mondta Holker. 

Azt hiszem, sokkal mélyebb dolgok zajlottak benne, amit előtte sosem láttam. Néha azon gondolkodom, hogy amikor szeretetet kapott, legtöbbször nem akarta elhinni, hogy megérdemli, tehát azonnal visszaadta. Ezért volt ennyire adakozó. 

Allison most a legfontosabbnak azt tartja, hogy kimutassa a gyerekeinek: a 16 éves Weslie-nek, a 8 éves Maddoxnak és a 4 éves Zaiának, hogy szabad sérülékenynek mutatniuk magukat. 

Azt szeretném, hogy a gyerekeim biztonságban érezzék magukat mellettem, és mindegy mit éreznek, mindegy milyen félelmetes dolog, kicsi vagy nagy ügy - mindenről beszélgethetünk. Szeretném, hogy érezzék, nekem elmondhatják a problémáikat. 

- árulta el az asszony. 

Embed from Getty Images

via People

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek