Starity

Sofía Vergara "újrahasznosítja" a tetkóját, amely exére utal

2024. június 03. 14:02   |   Szerző: Four

A színésznő elárulta, szerencséje van, mert "újrahasznosíthatja" a régi tetoválását.

hirdetés

Úgy tűnik, Sofía Vergara teljes egészében túllépett a tönkrement házasságán: olyannyira, hogy már viccelődik is a Joe Manganiello tiszteletére készített tetkóján. 

Vergara a fiával, Manolóval együtt szerepelt egy tévéműsorban (TikTokon is látható a részlet), ahol a fiú bevallotta, legalább 34 tetoválása van. Sofía felháborodva kommentálta, hogy "bár Manolo csodálatos, sötét, latino bőrszínt örökölt tőle - mégis eltakarja tetovákásokkal."

Manolo erre visszavágott azzal, hogy az édesanyjának is van két tetkója, Sofía pedig sietve kijelentette, hogy neki csupán egy-egy apró betű van a csuklóin: az elhunyt testvére, Rafael emlékére egy "R" betű, illetve korábbi szerelme, Joe Manganiello miatt varratott a másik kezére egy "J" betűt. 

Ez Joe Manganiello nevének kezdőbetűje, de ő már nincs meg. Milyen szerencsés vagyok, hogy olyan fickóval randizom, akinek a neve ugyanazzel a betűvel kezdődik!

- viccelődött Vergara az új kedvesére, Justin Salimanre utalva, majd hozzátette:

Újrahasznosítás!

Vergara és Manganiello hét év házasság után döntött a válás mellett: a színésznő nemrég elárulta, a gyermekvállalás kérdése miatt szakítottak, ő ugyanis már az nagymamaságra, és nem az anyaságra akar készülni. 

Embed from Getty Images

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek