Starity

Újraforgatják az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmet

2024. június 01. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Újraforgatnak jeleneteket az Amerika Kapitány: Szép új világ című filmhez, Giancarlo Esposito új szerepben csatlakozik a stábhoz.

hirdetés

Az Amerika Kapitány: Szép új világ lesz az első film, amelyben Anthony Mackie fogja magára ölteni Amerika Kapitány ikonikus ruháját, miután a 2021-es A Sólyom és a Tél katonája című sorozatban átvette a szerepet.

A projekthez úgy döntöttek, hogy újraforgatásokra van szükség, sőt, egy új karakter is kerül a történetben, akit Giancarlo Esposito fog alakítani. A forgatásról és az ő szerepéről kiderült néhány részlet. 

A The Hollywood Reporter szerint Esposito várhatóan egy gonosztevőt fog játszani a filmben, bár a pontos szerepét nem árulták el. A forgatás körülbelül 22 napot vesz igénybe, és a további felvételek „új akciójeleneteket” tartalmaznak majd. Annak ellenére, hogy a pletykák mást sugalltak, ez lesz az első alkalom, hogy a film tartalmát újraforgatják.

A filmet a 2014-es Amerika Kapitány: A tél katonájához hasonlítják. A CinemaConon sugárzott teaserből kiderült, hogy Harrison Ford alakítja majd Thaddeus Rosst, és megpróbálja beszervezni Sam Wilsont (Mackie), hogy a Végjáték után újraépítse a Bosszúállókat.

Az Amerika Kapitány: Szép új világ 2025. február 13-án érkezik a mozikba.

via Just Jared

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek